Logo Logo
 
  

کاغذ کالای اساسی است
2 اسفند 1403
رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا، کاغذ را کالای اساسی می‌داند و تاکید دارد، در صورت تخصیص ندادن ارز مورد نیاز حوزه کاغذ، صنایع مرتبط با این حوزه دچار مشکل جدی خواهند شد.
حمید نیکدل با اشاره به افزایش بهای کاغذ در بازار گفت: در صورت تخصیص ندادن ارز مورد نیاز حوزه کاغذ، صنایع مرتبط با این حوزه دچار مشکل جدی خواهند شد.

وی با بیان اینکه بهای کاغذ طی ماه‌های اخیر سیر صعودی داشته است، افزود: علاوه بر اینکه قیمت کاغذ تابع عواملی چون نرخ ارز است اما تخصیص ندادن به موقع ارز نیز مشکلاتی را برای فعالان حوزه چاپ و نشر و سرمایه‌گذاری در این حوزه ایجاد کرده است.

نیکدل در ادامه با طرح این موضوع که کاغذ یک کالای اساسی است، عنوان کرد: سامانه جامع تجارت قبلاً در مدت زمان ۸۸ روز، ارز به تجار می‌داد اما با گذشت ۲۰ روز هم فرصتی پیش نیامده که بتوانند ارز را تامین کنند.

وی با تاکید بر تخصیص سریع ارز برای تامین به موقع کاغذ در بازار، گفت: همه فعالان اقتصادی شرایط اقتصادی کشور را درک می‌کنند اما بازار هم در ماه پایانی سال نیاز به تامین کالا دارد و امیدوارم هر چه زودتر اقدام شود.

به گفته وی، اکنون قیمت هر کیلو مقوای پشت طوسی ایرانی ۵۴ هزار تومان، هر کیلو مقوای پشت طوسی کره‌ای ۶۸ هزار تومان و هر کیلو مقوای گلاسه چینی از ۹۰ تا ۹۳ هزار تومان و مقوای گلاسه

کره‌ای به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسیده است‌.

طی روزهای اخیر بار دیگر قیمت کاغذ روند صعودی طی کرده و هربند کاغذ تحریر ۷۰ گرمی به قیمت یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و هر بند کاغذ چینی ۷۰ گرمی ۶۰ در ۹۰ به قیمت یک‌میلیون و ۲۸۰ هزار تومان در بازار عرضه شده است.

کاغذ – مقوا- خرید کاغذ- فروش کاغذ – خرید مقوا – فروش مقوا- تحریر – گلاسه – پشت طوسی – کرافت – دستمال کاغذی – کاغذ روزنامه – سلولزی- قیمت کاغذ – قیمت مقوا – سفارش کاغذ – سفارش مقوا – مقاله کاغذ – مقاله مقوا
Copyright © 2008-2025 Toseae Tejarat Papirous Co. All rights reserved :: کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت توسعه تجارت پاپیروس می باشد